Jean S

Vaivaton myyntiverkosto palveluillesi

 

Rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi saat hetkessä käyttöösi kattavan myyntiverkoston, joka tekee myyntityön puolestasi. Palveluun rekisteröityminen ei maksa mitään. Toimintamme mahdollistaa kohtuullinen välityspalkkio, jonka veloitamme toteutuneiden keikkojen yhteydessä.

Rekisteröitymisen yhteydessä tulee määritellä esiintymistyyppi, jonka perusteella esiintyjät luokitellaan haussa. Hintatiedot tulee lisätä aluekohtaisesti. Esiintyjän palveluita tarjotaan vain niille alueille, joille hinta on määritetty. Esiintyjä voi valita laskuttaako hän palkkionsa Teatteritukulta, vai periikö hän saatavansa palkkana. Tällöin palkkiosta menevät suoraan verot ja muuta pakolliset työnantajan suorittamat maksut.

Esiintyjän tulee määritellä myös kokoonpanon henkilömäärä ja esityksen maksimikesto. Vaikka esitykselle annetaan maksimikesto, myydään esiintyjää myös lyhyemmille keikoille.  Rekisteröitymisen yhteydessä määritellään myös tekniikka, joka kuuluu esiintyjän esitykseen (esim. äänentoisto, valot).

Esiintyjä saa varaustiedustelut sähköpostitse. Varausprosessin aikana lähetetään puolin ja toisin useampia sähköposteja ja kannattaakin muistaa reagoida sähköposteihin kahden vuorokauden kuluessa, ettei prosessi keskeydy. Alkuvaiheen viesteissä tietosisältö on pintapuolisempaa ja tilauksen vahvistuttua molemminpuolisesti, sopii tilaaja ja esiintyjä tarkemmat yksityiskohdat keskenään. Antamasi yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero annetaan tilaajan käyttöön kun hän on maksanut esiintymisen.  

 

Rekisteröidy esiintyjäksi