Jean S

Esiintyjiä jokaiseen tilaisuuteen

Voit käyttää palvelua rekisteröitymättä hakemalla esiintyjiä HAKU toiminnolla. Mikäli tahdot käyttää hieman enemmän aikaa saadaksesi laajemman ja tarkemmin eritellyn hakutuloksen, ota käyttöön Tarkennettu haku. Varaustiedustelua varten sinun tulee rekisteröityä palveluun.

Rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi saat hetkessä eteesi kattavan tarjonnan erilaisia artisteja ja esiintyjiä hintoineen. Näistä löydät varmasti sopivan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Rekisteröityminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Kun teet varaustiedustelua, on suositeltavaa, että täytät kaikki kentät, jotta prosessi sujuisi mahdollisimman yksinkertaisesti. Varasutiedustelun yhteydessä voit pyytää myös tarjousta äänentoistolaitteista esiintymispaikalle. Eri esiintyjät tarvitsevat erilaisia kokoonpanoja, joten Teatteritukku Oy tekee erillisen tarjouksen. Varausprosessin aikana lähetetään puolin ja toisin useampia sähköposteja ja kannattaakin muistaa reagoida sähköposteihin kahden vuorokauden kuluessa, ettei tilaus keskeydy.

Varaus maksetaan sähköpostiviestissä tulevan verkkomaksulinkin kautta. Hintoihin sisältyy tarvittava arvonlisävero. Tarkemmat yksityiskohdat sovitaan kahdenkeskisesti esiintyjän kanssa sitten kun varaus on vahvistettu.

 

Rekisteröidy tilaajaksi